Over ons

De Wit elektrotechniek is een volwaardig elektrotechnisch installatiebedrijf op het gebied van industrie, utiliteit en woningbouw. In onze vestigingsplaats Drunen en daarbuiten is de Wit elektrotechniek al ruim 60 jaar een begrip. Onze allround expertise heeft zijn meerwaarde vaak bewezen voor zowel complete elektrotechnische installaties als innovatieve oplossingen voor telematica en beveiliging.

Wat zo kenmerkend aan de Wit elektrotechniek is dat de basis voor het succes ligt in het vakbekwaam en gekwalificeerd personeel dat dagelijks in de weer is om projecten tot in de perfectie uit te voeren. Een flexibele houding, collegialiteit en een informele werksfeer zijn kenmerkend voor dit team. Een actieve personeelsvereniging typeert de betrokkenheid van de medewerkers.

Daarnaast staat ook de kwaliteit van onze service hoog bij ons in het vaandel. Een eigen technische dienst weerspiegelt deze vereisten maar ook onze flexibiliteit. Ook de scherpe prijs-kwaliteitsverhouding zijn typerend voor de Wit elektrotechniek.

kantoor