de Wit Elektrotechniek

In vestigingsplaats Drunen en ver daarbuiten is de Wit elektrotechniek al ruim 60 jaar een begrip.
Het bedrijf is vernoemd naar voormalig directeur en oprichter Henk de Wit. De huidige directeur, Frans Pijnenburg, veranderde voor de wisseling van het millennium de complete huisstijl. De bedrijfsnaam 'De Wit' is echter niet verdwenen aangezien het bedrijf een naam heeft hoog te houden op het gebied van utiliteits-, industriële en woningbouwprojecten. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met ongeveer dertig medewerkers.
teambuilding
Zo'n dertig medewerkers zorgen ervoor dat het succes van De Wit elektrotechniek zo groot is. Een flexibele houding, collegialiteit en een informele werksfeer zijn kenmerkend voor dit team. Wij doen er uiteraard alles aan om onze medewerkers optimaal te binden.

Dat begint met uitdagende functies, de mogelijkheid om door te groeien, goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een actieve personeelsvereniging typeert de betrokkenheid van de medewerkers.
De Wit elektrotechniek mag het predikaat VCA** voeren. Dit houdt in dat het bedrijf voldoet aan alle veiligheidseisen die de Arbowet voorschrijft. Het gaat niet alleen om veiligheid, maar ook om de gezondheid van werknemers. Dat is van toepassing op het totale personeelsbestand. De projectleiders hebben een VCA2 certificaat dat geënt is op een leidinggevende functie. Andere werknemers beschikken over persoonsgebonden VCA1 certificaten, hetgeen inhoudt dat zij alle aspecten beheersen met betrekking tot basisveiligheid.