Uitbreiding van het pand van Handpicked Agencies

Nieuw pand voor Handpicked Agencies

De Triple-O-Campus, achter de brandweerkazerne in Breda, krijgt weer een nieuwe uitbreiding. Het gebouw van Handpicked agencies in het hart van de campus wordt grondig verbouwd en groeit met 800 vierkante meter, een verdubbeling van het pand. Ook komt er een dakterras dat uitkijkt over de campus en het centrum van Breda. Het doel van Handpicked agencies is om in de komende jaren als groep een groei door te maken van 120 mensen naar meer dan 250. Met de uitbreiding van het pand wordt daarmee op ingespeeld.

De Wit elektrotechniek werkte al eerder nauw samen met E-sites (onderdeel van Handpicked agencies) en bedankt E-sites weer voor het vertrouwen in ons voor deze nieuwe fase. De Wit elektrotechniek draagt bij aan het realiseren van dit nieuwe pand door het installeren van elektrotechnische installaties, KNX systeem, camera installie, brandmeld installatie, data- en glasvezel installatie. 

Op 15 november vindt de opening van het nieuwe pand plaats en dat pakt Handpicked agencies groots aan met een tweede editie van het Handpicked festival. 
 
Voor meer informatie over dit project in Breda, lees snel verder: Bredaas marketingburet breidt fors uit op Triple O Campus