Woningbouw

Binnen de woningbouwsector hebben wij de afgelopen jaren een vooraanstaande plaats weten te verwerven. Bouwondernemingen, projectontwikkelaars, woningbouwcooperaties en particulieren doen graag een beroep op de displines die we hiervoor in huis hebben.

We voeren bijvoorbeeld de complete elektrotechnische installaties van nieuwbouwprojecten en renovaties uit. Bij de nieuwbouw van appartementen complexen kunnen wij tevens verzorgen de video-intercom installatie, de noodverlichting, de opritverwarming en CO2 installatie van de parkeerkelder.

Voor particulieren woningbouw is Domotica een belangrijke aanvulling. Domotica installaties omvatten alle elektronische toepassingen in de woning om functies te besturen (zoals verwarmen, ventileren en verlichten) en diensten uit de woonomgeving te gebruiken (zoals alarmeren, telefoneren en televisiekijken). Domotica omvat alle apparaten en infrastructeren in en rond de woning, die elektronische informatie gebruiken voor het meten, programmeren en sturen van functies ten behoeve van bewoners en dienstverleners.
appartementencomplex